21 Kasım 2008 Cuma

güzellik maskesi


her gün 1 tatlı kaşığı buğday yemek sivilcelerden etkili şekilde kurtulmanızı sağlar


2- sarımsak dokuları yenileyerek kırışıklılara karşı savaş eder.yapılan yeni araştırmalar sarımsağın çiğ yenmemesini söylüyor böylece hem de koku sorunu olmadığı için daha rahat tüketebilirsiniz


3- erken yaşlanmanın önüne geçmek istiyorsanız havuç yiyin yada suyunu için. Eğer rendeledikten sonra biraz zeytinyağı döküp limon sıkarak yerseniz cildiniz nemlenir yaşlanmaz.


4- Yağlı saçların canlanması yağını alması için biraz bebek pudrasıyla pudralayın ama dikkat edin çok kullanıp saçınızı grileştirmeyin.


5- Saçlarınız kuru ve güçsüz ise sütün içine 2 yumurtayı kırıp çırpın köpürdüğünde saçınıza sürüp masaj yapın 5 dakika bekletin ve durulayın.


6- Şampuanınıza 1 kahve fincanı elma suyu eklerseniz kepekten kurtulur daha parlak saçlara kavuşursunuz hem de şampuanın aşırı kimyasallarını inceltmiş olursunuz.


7- Daha güçlü dişetleri ve beyaz dişleriniz mi olsun istiyorsunuz fırçanızın üzerine tuz tanecikleri koyun öyle fırçalayın.


8- Gözaltı yorgunluğundan mı şikayetçisiniz salatalıkları dilimleyip buzdolabına koyun iyice soğuduktan sonra göz kapaklarınızın üstüne koymak çok dinlendirir.


9- Çabuk kırılan tırnaklarınızı güçlendirmek için üzerlerine lavanta yağı sürün.


10- Banyoda durulama suyunuza biraz vanilya eklemek sizi sakinleştirir.


11- Saçınızın rengini doğal yollarla açmak mı istiyorsunuz biraz limon sürün ve güneşe çıkın yeterli.


12- Yoğurt ve portakal suyu ile hazırlayacağınız maske cildi hem temizler hem rahatlatır.


13- Cildiniz için kullandığınız her kreme avucunuzda birkaç damla limon eklerseniz bu cildi hem sıkılaştırır hem yenilenmesine yardımcı olur.


14- Dişlerinizdeki sararmayı ve lekeleri gidermek için fırçanızı önce limon suyuyla ıslatın sonra biraz tuza değdirin ardından biraz daha limon damlatın ve fırçalayın, şaşıracaksınız.


15- Patatesleri dilimleyin veya rende halinde bir tülbende sararak göz çevrenize koyarsanız morluklar gider.


16- Kaş ve kirpiklerinizi uzatmak ve gürleştirmek için fındık yağı sürün.


17- Cildinize maden suyu ile masaj yaparsanız vücudunuz rahatlar ve canlanır.


18- Akneli ve yağlı cilt için elmayı rendeleyip balla karıştırarak bir maske hazırlarsanız çok iyi gelir.


19- Yüz ve boyun kırışıklıklarına havuç iyi gelir.


20- Ayaklarınızdaki çatlakları gidermek için bir kutu vazelinin içine bir tane gripin kırın ve karıştırın bunu her gece ayaklarınıza sürüp çorap giyin ve yatın çok iyi gelecektir.


21- Saçlardaki kepeklerin gitmesi ve parlaması için yarım hamam tası kadar suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip diplere hafif masaj yaparak en son onunla durulayın. Korkmayın sirke kokusu uçar .


22- Gene bir çay kaşığı elma sirkesini 1 bardak suya ekleyip her öğün yemeklerde içerseniz saçınızın dökülmesi durur.


23- Çok zayıfsınız ve kilo almak mı istiyorsunuz günde bir kere 1 tatlı kaşığı arı polenini yemeklerle beraber yutun yada çiğneyin


24- Yastıksız yatmak gerdanınızın oluşmasını ve sarkmasını önler.





Myspace Layouts

Hiç yorum yok: